TJÄNSTER

Här är lite av dom tjänster vi kan erbjuda. Kontakta oss gärna för att se hur vi tillsammans kan hjälpa just ert företag att göra bil ägandet enklare.

leasing

Vi hjälper dig med alla former utav leasing där finansiell leasing är den vanligaste. Kontakta oss för att se vad som blir bäst för er.


 

övertag av vagnpark

Har ni ett antal bilar idag? Vi kan ta över dessa och göra lämplig åtgärd för att både förenkla, spara tid och pengar. Det går också att lägga till serviceavtal och garanti! Vår samlingsförsäkring ger er en lägre försäkringskostnad. Kontakta oss för förslag. 

operationell leasing

Varför inte operationell leasing? Där kan ni få allt inbakat på en faktura skatt, försäkring, service, däck, däckhotell, rekond osv. T o m garanterat restväde. netLease gör ett enklare fordonsägande i det paket du önskar.

leasing av beg bil

Ibland kan det vara förmånligare att leasa en begagnad bil där den första värdeminskningen redan är gjord. netLease kan lägga till service och garanti även på dessa bilar.

långtidshyra

Är ni i behov att hyra en bil under en tid? Kanske under provanställning? Lösningarna är många. Kontakta oss för förslag.


 

avyttring av bilar

Har ni bilar ni behöver bli av med? Vi kan hjälpa er att avyttra dom bilar som har av någon anledning blivit över. Vi hjälper er även som kund att under hela leasingperioden ha rätt antal bilar och hålla en avyttring så kostnadseffektiv som möjligt.